Samtykkeerklæring

Samtykkeerklæring IVECO Norge AS, Konsernselskaper og Forhandlere 

Jeg gir hermed samtykke til at IVECO Norge AS, IVECO Norges konsernselskaper og forhandlere kan kontakte meg elektronisk via:

[ ] e-post,

[ ] mobiletelefon (SMS og varsler i apper),

[ ] SoMe (Facebook og YouTube, samt via privatbeskjeder på LinkedIn)

, med henblikk på å sende meg:

[ ] nyhetsbrev og tilbud om nye biler, påminnelser og beskjeder om ettermarkedet og informasjon direkte fra våre tilknyttede virksomheter og forhandlere vedr. varebiler, lastebiler, tjenester, busser, og andre mobilitetsrelaterte ytelser.

[ ] Informasjon om leasing, finansiering og forsikring, handelsvarer, konkurranser og tjenester til mitt kjøretøy og andre kjøretøyer (nye og brukte), samt medlemskap og abonnementer vedrørende kjøretøyer.

Verkstedsbesøk og øvrige meddelelser, f.eks. obligatoriske og lovpålagte ettersyn, samt tid for sesongettersyn, utløp av service, reservedeler, ekstra utstyr og påminnelser om tid til dekkskift (sommer/vinter) og veihjelp

[ ] Datterselskaper og tilknyttede virksomheter av IVECO-konsernet, samt autoriserte forhandlere, kan sende kommersiell kommunikasjon og reklame for sine produkter og tjenester, herunder åpent hus og messer, hvor IVECO Norge og / eller konsernets virksomheter og forhandlere deltar

Jeg kan til enhver tid tilbakekalle mitt samtykke ved å kontakte oss på IVECO-NORDIC@ivecogroup.com.

Du kan lese mer om hvordan IVECO Norge og konsernselskaper behandler dine personopplysninger i vår personvernerklæring. For opplysning om forhandlernes behandling av personopplysninger henvises til ansvarlige for personvern hos de respektive forhandlere.