AKTIVE IVECO DAILY-KAMPANJER

IVECO FASTLANE-KAMPANJER

Rask levering og høyt utstyrsnivå

Akkurat nå har vi et nytt parti Fastlane-modeller på lager. Det betyr at du kan få din nye IVECO Daily med rask levering, høyt utstyrsnivå og til en konkurransedyktig pris.

Modell Fastlane Tipp Fastlane Planbil Fastlane Skap m/Bakløfter
Pris 625.000 kr. 650.000 kr. 799.000 kr.

ØKE SJELEFREDEN DIN

SERVICEAVTALE FOR DIN ELDRE IVECO

• Velg mellom tre gunstige kontrakter
• Få bedre kontroll over kostnadene
• Sikre påliteligheten og levetiden til kjøretøyet
• Gjelder for IVECO-kjøretøy som er opptil 6 år gamle

Akkurat nå kan du øke sikkerheten til ditt IVECO-kjøretøy av årgang 2016-2019.

En serviceavtale for nyttekjøretøy er en smart investering som gir flere fordeler for både virksomheten og kjøretøyets eier. Først og fremst gir den forutsigbare kostnader, noe som gjør det enklere å budsjettere faste utgifter på månedlig eller kvartalsvis basis. Serviceavtalen inkluderer også forebyggende vedlikehold, noe som sikrer at kjøretøyet vedlikeholdes regelmessig i henhold til produsentens retningslinjer. Dette reduserer risikoen for uventede havarier og potensielle problemer, og øker dermed kjøretøyets pålitelighet.

I tillegg kan en serviceavtale bidra til å sikre at garantivilkårene overholdes, noe som er avgjørende for å unngå at garantien blir ugyldig på grunn av manglende vedlikehold. Ved å sette ut vedlikeholdet av kjøretøyet til en serviceavtale kan bedriften frigjøre verdifull tid og ressurser til å fokusere på kjernevirksomheten. Alt i alt kan en serviceavtale være nøkkelen til pålitelig og kostnadseffektiv drift, samtidig som den gir bedriften trygghet og forutsigbarhet når det gjelder vedlikeholdskostnader.

Finn ut hvordan du kan få en serviceavtale i dag ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor.

IVECO Service
Konseptet gjør det mulig å tegne service- og reparasjonskontrakter på brukte IVECO-kjøretøy for MY2016 og MY2019. Konseptet gjelder for varebiler (3,5 t – 7,2 t) opp til 280 000 km og for lastebiler (>7,2 t) opp til 890 000 km. IVECO tilbyr tre ulike service- og reparasjonskontrakter for brukte biler (S-Life, Xtra Xtended Life og 3XL-Life). Gjelder kun for kjøretøy som er opptil 72 måneder gamle. Kontakt din lokale IVECO-forhandler for mer informasjon.

IVECO Daily kassebil

Er du på utkikk etter ditt neste kjøretøy til bedriften din? Iveco gir deg det største utvalget og de beste alternativene til ditt bruksområde Enten du velger elektrisk, biogass eller diesel, kan IVECO hjelpe deg raskt og enkelt!

KJØP NY DAILY KASSEBIL I DAG – FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER I SKJEMAET NEDENFOR ELLER VIA KONTAKTSIDEN HER

IVECO Daily Full Range